Abonamente elevi, studenti si profesori

In atentia elevilor, studentilor si cadrelor didactice

In conformitate cu prevederile art. 6, alin (1) din Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date;

Incepand cu anul scolar 2018-2019 este necesar acordul dumneavoastra pentru procesarea datelor personale in vederea eliberarii abonamentelor de calatorie subventionate.

Astfel, odata cu solicitarea primului abonament de calatorie pentru anul scolar 2018-2019 este necesar sa completati si sa depuneti la dispecerul de serviciu formularul „Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal” impreuna cu actele mentionate in Acord si descrise alaturat.  

Pentru copiii minori, in varsta de pana la 16 ani, acordul va fi acordat de catre unul dintre parinti sau de catre tutore/reprezentant legal.

Abonamentele de calatorie se vor elibera numai in baza acestui Acord si a actelor anexa.

Puteti descarca formularul de Acord de la adresa http://tmxbn.ro/50-in-atentia-elevilor.html sau il puteti solicita de la dispecerul de serviciu.

Acordul si documentele anexa se vor depune o singura data intr-un an scolar, in prima luna in care se solicita abonament cu reducere de 50%.

_____ 

Conform Hotararii Consiliului Local Bistriţa nr. 178/30.09.2009 cu modificarile ulterioare:

 • ELEVII cu domiciliul* sau resedinta* in municipiului Bistrita, care fac studiile in municipiul Bistrita;
 • ELEVII cu domiciliul* sau resedinta* in localitatile componente, care fac studiile in municipiul Bistrita;
 • STUDENTII cu domiciliul* in localitatile componente ale municipiului Bistrita, care fac studiile in municipiul Bistrita;
 • CADRELE DIDACTICE  care fac naveta in/din localitatile componente ale municipiului Bistrita.

beneficiaza de reducerea cu 50% a abonamentului de calatorie pe mijloacele de transport local apartinand S. Transmixt SA.

Pentru eliberarea abonamentului de calatorie, solicitantul va prezenta urmatoarele documente:

 • „Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal” se descarca de la http://tmxbn.ro/50-in-atentia-elevilor.html sau il solicitati de la de la dispecer;
 • ADEVERINTA eliberata de institutia de invatamant unde frecventeaza/desfasoara cursurile, din care sa rezulte calitatea de elev/cadru didactic;
 • COPIE DUPA ACTUL DE IDENTITATE, obligatoriu pentru toti copiii peste 14 ani, iar pentru elevii sub 14 ani copie dupa actul de identitate al unuia dintre parinti sau al persoanei in grija caruia se afla minorul (in acest caz se va prezenta copie după imputernicirea legalizata care atesta calitatea de tutore) si copie după certificatul de nastere, acte din care sa rezulte numele, prenumele si domiciliul solicitantului. (In cazul in care pe parcursul anului scolar, cartea de identitate a expirat sau elevul a implinit 14 ani, in luna urmatoare expirarii sau implinirii varstei de 14 ani, este necesara prezentarea unei copii a noii carti de identitate;
 • POZA FORMAT MIC (numai pentru persoanele cu domiciliul in Bistrita).
 • 3,00 lei – contravaloarea imprimatului legitimatiei de calatorie valabile 12 luni (numai pentru persoanele cu domiciliul in Bistrita).
 • La cererea dispecerilor, orice alt document care ajuta la identificarea corecta a persoanei in cauza.
 • In lipsa documentelor justificative valabile nu se poate emite abonament de calatorie cu pret redus.

* Domiciliul/resedinta se probeaza numai pe baza actului de identitate!

Acordul si documentele anexa se vor depune o singura data intr-un an scolar, in prima luna in care se solicita abonament cu reducere de 50%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *