Anunț dedicat elevilor navetiști din județul Bistrița-Năsăud

Anunț dedicat elevilor navetiști din județul Bistrița-Năsăud

📣 Dragi elevi navetiști din județul Bistrița Năsăud,
 
Ca urmare a modificărilor legislative de ultimă oră cu privire la gratuitatea transportului pentru elevi, vă informăm pe această cale că, pentru a putea obține un abonament de călătorie gratuit pe ruta dintre localitatea de domiciliu și localitatea unde mergeți la scoală, va trebui să depuneți la școala de care apartineți o solicitare 🗂 care trebuie să conțină, printre altele, informații cu privire la traseul pe care circulați.
 
Ulterior, școala ne va informa pe noi despre solicitarea voastră iar noi vă vom emite abonamentul de transport în mod gratuit.
 
🚍 Accesul gratuit în mijloacele de transport se va realiza pe baza abonamentului de transport și a unuia dintre următoarele documente școlare:
 
b) carnetul sau legitimația de elev emis/ă de unitatea de învățământ de apartenență, vizat/ă pentru anul școlar în curs;
 
c) adeverința emisă de unitatea de învățământ de apartenență
 
Sperăm că după începerea anului școlar, în colaborare cu școlile, procedura de solicitare și eliberare abonamente să se desfașoare cât mai rapid pentru că voi să puteți intră în posesia documentelor care vă vor da dreptul să calatoriți gratuit cu autobuzele.
 
ℹ️ Mai multe detalii privind transportul elevilor găsiți în Hotărârea de Guvern nr. 810 din 08.09.2023 pe care vă sfătuim să o cautați pe net (https://monitoruloficial.ro/e-monitor/) și să o arătați părinților întrucât conține mult mai multe detalii și informații decât putem noi să vă explicăm prin această postare.
 
🥳 Vă urăm un an școlar excelent cu colegi minunați și profesori extraordinari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *