Anunț elevi 2022-2023

Dragi elevi, avem vesti bune pentru voi.

Puteti calatori gratuit cu autobuzele din Bistrita si cartiere in baza cardului galben sau bratara (albastra sau portocalie) de transport.

  • Cei care deja aveti cardul si este activ il veti putea folosi pana la finalul lunii octombrie 2022 in baza documentelor depuse deja in anul scolar trecut. Ce trebuie voi sa faceti pana la finalul lui octombrie, este sa va actualizati documentele pentru noul an scolar (carnet vizat de scoala pt 2022-2023, cerere pt incarcare automata, eventual poza). Daca nu faceti asta, din pacate, dupa 1 noiembrie vom fi nevoiti sa va suspendam abonamentul gratuit pana va actualizati documentele.
  • Cei care nu aveti abonamentul gratuit, il puteti obtine de la dispeceratul Transmixt din strada Rodnei (zona gara)- statia de autobuz. Va trebui sa prezentati o copie lizibila dupa carnetul de elev vizat pentru anul scolar 2022-2023, o cerere tip completata pentru incarcarea automata a cardului galben/ bratarii pentru intregul an scolar (sau cat vreti voi) si o poza.

Am creat special pentru voi si posibilitatea de a interactiona cu noi prin email sau site.  Trimiteti documentele pentru abonament (fie ca trebuie sa faceti actualizare, fie pentru emitere card/bratara pentru prima data) pe adresa de e-mail elevi@transmixtbn.ro sau completati formularul de pe site https://tmxbn.ro/formulare/

Daca aveti deja cardul galben/bratara si ati trimis documentele corecte si complete, in maxim 2 zile lucratoare, abonamentul vostru va fi prelungit automat pentru lunile solicitate in cerere.

Daca nu aveti cardul galben /bratara inca sau l-ati pierdut, va trebui sa va deplasati  pana la dispecerat pentru ridicarea si achitarea acestuia, dupa ce primiti informare pe mailul de pe care ati facut solicitare.

Desigur, eliberam abonamente si in varianta clasica, pe loc, adica prezentare fizica a documentelor la dispecerat.

Daca totusi decideti sa va prezentati la ghiseu, ne permitem sa va sugeram sa va organizați astfel incat sa evitam aglomerarile de persoane la ghisee. O singura persoana poate sa depuna documentele completate si semnate pentru mai multi elevi. Poate va ajuta parinti, profesori, diriginti, sau voi intre voi.

Abonamentul de transport este gratuit pentru voi, iar cardul galben  costa 6 lei sau bratara =10 lei (pret platibil la emitere sau reemitere in caz de pierdere/deteriorare).

Documentele se depun o singura data intr-un an scolar, la solicitarea de eliberare sau actualizare a abonamentului de transport.

Bineînțeles, abonamente gratuite de transport se elibereaza oricand pe parcursul anului scolar, in orice zi lucratoare.

Va dorim calatorii placute in transportul public local din Bistrita si cartiere!

Echipa Transmixt

Cererea tip: cerere elevi 2022-2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *