Anunț pentru elevi

Dragi elevi, avem vești bune pentru voi!

Puteți călători gratuit cu autobuzele din Bistrița și cartiere în baza cardului galben de transport *.

  • Cei care deja aveți cardul și este activ îl veți putea folosi până la finalul lunii octombrie 2023 în baza documentelor depuse deja în anul școlar trecut. Ce trebuie voi să faceți până la finalul lui octombrie, este să va actualizați documentele pentru noul an școlar (carnet vizat de școală pt 2023-2024, cerere pt încărcare automată, eventual poză). Dacă nu faceți asta, din păcate, după 1 noiembrie vom fi nevoiți să va suspendăm abonamentul gratuit până va actualizați documentele.
  • Cei care nu aveți abonamentul gratuit, îl puteți obține de la dispeceratul Transmixt din stradă Rodnei (zona gara)- stația de autobuz. Va trebui să prezentați o copie lizibilă după carnetul de elev vizat pentru anul școlar 2023-2024, o cerere tip** completată pentru încărcarea automată a cardului galben pentru întregul an școlar (sau cât vreți voi) și o poză.
  • Am creat special pentru voi și posibilitatea de a interacționa cu noi prin email sau site. Trimiteți documentele pentru abonament (fie că trebuie să faceți actualizare, fie pentru emitere card pentru prima dată) pe adresa de e-mail elevi@transmixtbn.ro sau completați formularul de pe site https://tmxbn.ro/for…/formular-reancarcare-abonament-elev/
  • Dacă aveți deja cardul galben și ați trimis documentele corecte și complete, în maxim 2 zile lucrătoare, abonamentul vostru va fi prelungit automat pentru lunile solicitate în cerere.
  • Dacă nu aveți cardul galben încă sau l-ați pierdut, va trebui să va deplasați până la dispecerat pentru ridicarea și achitarea acestuia, după ce primiți informare pe mailul de pe care ați făcut solicitare.
  • Desigur, eliberăm abonamente și în varianta clasică, pe loc, adică prezentare fizică a documentelor la dispecerat.
  • Dacă totuși decideți să va prezentați la ghișeu, ne permitem să va sugerăm să va organizați astfel încât să evităm aglomerările de persoane la ghișee. O singură persoană poate să depună documentele completate și semnate pentru mai mulți elevi. Poate va ajută părinți, profesori, diriginți, sau voi între voi.
  • Abonamentul de transport este gratuit pentru voi, iar cardul galben costă 6 lei (preț plătibil la emitere sau reemitere în caz de pierdere/deteriorare).
  • Documentele se depun o singură dată într-un an școlar, la solicitarea de eliberare sau actualizare a abonamentului de transport.
  • Bineînțeles, abonamente gratuite de transport se eliberează oricând pe parcursul anului școlar, în orice zi lucrătoare.

Vă dorim călătorii plăcute în transportul public local din Bistrița și cartiere!

Echipa Transmixt

**Cerere tip de descărcat: Cerere elevi 2023-2024

*Dacă modificările legislative cu privire la transportul elevilor vor necesită modificări ale procedurii, vom reveni ulterior cu detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *