Anunt transport public elevi Transmixt

Anunt pentru elevii din municipiul Bistrita si cartiere

Puteti calatori gratuit cu autobuzele din Bistrita si cartiere in baza cardului galben de transport si in anul scolar 2021-2022.

  • Prelungim in mod automat valabilitatea cardurilor galbene deja existente pentru lunile septembrie si octombrie 2021, iar in aceasta perioada va trebui sa va actualizati documentele pentru anul scolar 2021-2022. Daca nu faceti asta, din pacate, dupa 1 noiembrie vom fi nevoiti sa va suspendam abonamentul gratuit pana va actualizati documentele.
  • In situatia in care dupa 13.09.2021 intampinati probleme in utilizarea cardului galben va rugam sa ne sunati sau  trimiteti mesaj pe Whatsapp la numerele de telefon 0732 340 828 sau 0730 014 103 cu numele complet si o poza a cardului galben, iar noi verificam si rezolvam in maximum 2 ore.
  • Daca nu aveti cardul galben, il puteti obtine de la dispeceratul Transmixt din strada Rodnei (zona gara)- statia de autobuz.

Va rugam sa trimiteti documentele pentru abonament (fie ca trebuie sa faceti actualizare, fie pentru emitere card pentru prima data) pe adresa de e-mail [email protected].

NOTA:

Mai multe detalii gasiti pe pagina noastra de Facebook:   https://www.facebook.com/tmxbn.ro

SAU cod QR

*Sursa foto: @paucasals Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *