Transport Bistrita Transmixt

De ce sa alegi Transmixt Bistrita?

Ce inseamna Transmixt Bistrita si de ce sa ne alegi pe noi?

Prin Transmixt Bistrita intelegem o echipa de oameni calificati si dedicati, care fac tot posibilul sa ii duca pe calatorii lor la timp la job, la scoala sau chiar la prima intalnire. Prin seriozitatea si implicarea noastra incercam sa facem din transportul in comun o experienta frumoasa si sigura, la indemana tuturor. Ne straduim constant sa imbunatatim experienta calatorilor si sa ne adaptam noilor provocari.
De la aplicatia pentru mobil care iti arata cand vine autobuzul pana la cele 18 linii care te duc prin tot orasul, la Transmixt e imposibil sa nu gasesti o oferta de calatorie care sa nu te avantajeze.
Dar mai bine descopera mai jos toate motivele pentru care sa calatoresti cu Transmixt!

Cu Transmixt poti ajunge oriunde in oras

Cele peste 50 autovehicule circula pe 17 linii care parcurg orasul si care iti permit o multime de combinatii. De la Unirea la Viisoara sau de la Valea Budacului, Subcetate poti ajunge doar schimband doua linii.
Mai mult de atat, exista linii special create pentru a face o multime de legaturi cu alte trasee. Spre exemplu linia 13A creeaza legaturi cu liniile 2 si 13 pe strada Alexandru Odobescu, 1, 7, 9 si 14 pe bld. Decebal, precum si cu liniile 3, 8 si 10 pe strada Garii.
De asemenea, Transmixt asigura si transportul in cateva din localitatile din imprejurimea orasului Bistrita. Puteti ajunge la Muresenii Bargaului, Bistrita Bargaului, Dumbrava sau Caila si alte cateva localitati.

Poti alege dintr-o paleta foarte larga de bilete si abonamente, in functie de nevoile tale

Titlurile de calatorie, fie ca vorbim de abonamente sau de bilete, sunt create in asa fel incat sa se potriveasca oricarei nevoi. De la 1 calatorie la abonament de 1 zi, 10 zile sau chiar un an, la abonamente de grup sau individuale, abonamente nominale sau transmisibile, poti alege orice optiune ti se potriveste mai bine.
Din aplicatia TMX Transport Bistrita poti vedea toate optiunile de abonamente, inclusiv cateva oferte care pot fi achizitionate exclusiv din aplicatie.

Calatoresti inteligent folosind aplicatia TMX Transport Bistrita

Din dorinta de a simplifica experienta calatoritului cu transportul in comun si de a tine pasul cu tehnologia, Transmixt pune la dispozitia calatorilor o aplicatie pentru telefonul mobil. Cu ajutorul ei, calatorii pot vedea direct pe harta cum pot ajunge oriunde in oras, ce combinatii de trasee sunt disponibile, in cat timp ajunge autobuzul in statie si cat face pana la destinatie. Poti chiar salva pe harta locurile in care calatoresti cel mai des, iar cautarea traseului devine de doua ori mai usoara.
Mai mult de atat, biletele si abonamentele pot fi si ele achizitionate din aplicatie, asa ca nu mai e nevoie sa platesti biletul soferului.

Calatoresti rapid si in siguranta

Una dintre prioritatile noastre este siguranta calatorilor. Astfel, ne asiguram intotdeauna ca autobuzele sunt curate, igienizarea lor fiind prioritara mai ales in perioada pandemica. De asemenea autobuzele dispun de un sistem de climatizare si aer conditionat, pentru ca atmosfera din autobuze sa fie una placuta.
Nu in ultimul rand, autovehiculele noastre sunt prevazute cu sisteme de supraveghere video, astfel ca orice fel de neregula poate fi surprinsa si solutionata, iar calatorii se pot simti in siguranta.

Daca aveti sugestii despre cum ne putem imbunatati serviciile, asteptam mesaje pe pagina noastra de Facebook, Transmixt Bistrita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *