Despre abonamente

Abonamentele de calatorie se elibereaza pentru zilele 1-30/31, 1-15 si/sau 16-30/31 ale lunii. Acestea se pot achizitiona…

Abonamentele de calatorie se elibereaza pentru zilele 1-30/31, 1-15 si/sau 16-30/31 ale lunii. Acestea se pot achizitiona pana la data inceperii valabilitatii acestora, de la dispeceratul societatii din str. Rodnei nr. 1 (statia 66 conform harta de pe site, Linia 3, – zona Gara).

Dupa prima zi lucratoare a lunii, respectiv dupa data de 16 a fiecarei luni, NU se mai elibereaza abonamente de calatorie.

Pentru fiecare abonament de calatorie achizitionat vi se elibereaza bon fiscal.

VA RUGAM SA PASTRATI BONUL FISCAL ALATURI DE LEGITIMATIA DE CALATORIE! (Abonamentele neinsotite de bon fiscal nu sunt valabile!)

Abonamentele sunt valabile doar pe ruta specificata pe bonul de casa.

Abonamentele sunt valabile pe orice mijloc de transport apartinand Transmixt care circula pana la/prin localitatea pentru care ati achizitionat abonamentul. (Exemplu: la Saratel puteti ajunge cu orice masina care circula pe relatia Bistrita – Bretea, Tigau, Lechinta, Vermes, Budesti, Milas, Urmenis).

Transmiterea bonului de casa sau a abonamentului de la un calator la altul este interzisa.

Pentru a evita aglomeratia de la ghiseul dispeceratului, calatorii sunt rugati sa-si procure din timp legitimatiile de calatorie, astfel incat perioada de valabilitate a acestora sa fie acoperita integral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *