Prezentare TRANSMIXT Bistrita

Prezentare TRANSMIXT SA Bistrita

Experienta de lunga durata in transportul public de calatori

Prezentare TRANSMIXT BistritaCu o activitate de peste 30 de ani in domeniul transportului auto, TRANSMIXT functioneaza sub aceasta denumire de la data de 22 aprilie 1991.

In mai 2003 societatea a fost privatizata si preluata de catre TEHNOROM IMPEX iar in anul 2011 a fuzionat cu Tehnorom Impex, Transmixt avand calitatea de societate absorbanta.

Din 2006 compania a obtinut certificarea pe sistemul integrat de calitate si mediu – in prezent standardele SR EN ISO 9001:2015 si SR EN ISO 14001:2015;

In martie 2012, pe langa certificarea pe sistemul integrat de calitate si mediu, am obtinut si certificarea pentru sistemul de menagement al sanatatii si securitatii ocupationale – standard SR OHSAS 18001:2008, fapt care atesta angajamentul nostru in vederea asigurarii unor servicii de calitate.

TRANSMIXT castiga in 10.04.2009, licitatia organizata de Consiliul Local al Municipiului Bistrita, licitatie avand ca obiect atribuirea in gestiune delegata a serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate in municipiul Bistrita.

Compania TRANSMIXT, societate cu capital integral privat romanesc:

  • este unicul operator de transport care este autorizat sa efectueze transportul de calatori in municipiul Bistrita si localitatile componente, prin curse regulate, pe baza de grafic.

Pe langa cursele regulate din transportul public local si judetean, Transmixt are in portofoliu un numar semnificativ de clienti, companii locale si institutii publice, carora le furnizeaza servicii de transport pentru angajati si elevi.

O alta componenta a serviciul de transport o reprezinta transportul turistic (pentru grupuri organizate, excursii, evenimente) pe baza de comanda de transport.   

Cu o cifra anuala de afaceri – la 31.12.2017, de peste 24.000.000 lei, societatea detine:

  • parc auto modern de peste 100 autovehicule, autobuze, autocare si microbuze;
  • personal calificat;
  • un atelier mecanic propriu autorizat RAR;
  • spalatorie proprie;
  • spatiu de parcare pe o suprafata de 13.000 mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *